Contact
Locations

New York
London
Berlin

Follow us
Image Alt

Echipa noastră

Aliz Bocskor

designer de interior

Am studiat designul interior la Institutul de Design Interior în timp ce locuiam în Londra, un oraș care poate deschide spre creație chiar și un suflet dezorientat. Am crezut întotdeauna că experiența de viață și curajul sunt peste orice limite pe care noi, societatea sau oamenii din jurul nostru le pun asupra noastră. Una dintre principalele lecții de viață cred ca este RĂBDAREA. Designul interior și munca cu oamenii necesită răbdare, deoarece uneori lucrurile nu se întâmplă așa cum mă aștept, sunt întârzieri sau se produc schimbări. Procesul de design m-a învățat să fiu RĂBDĂTOARE.
Experiența mea profesională cu oamenii a fost câștigată de-a lungul anilor, de la servirea în restaurante și până la marile corporații. Am întâlnit oameni din toate categoriile sociale și, oarecum, mereu mă așteptam la ceva mai mult, până când însăși viața m-a ajutat să realizez că de fapt este vorba mai degrabă despre legătura cu propria persoană, iar apoi cu cei din jur. Astfel că mă angajez în această călătorie cu fiecare dintre voi, haideți să explorăm împreună!

Silviu Bleoca

designer 3D

Pasiunea mea pentru designul 3D a început încă din primele etape ale vieții de student, iar ulterior talentul meu creativ s-a infiltrat în munca mea. Am crezut mereu că creația este mai mult decât numerele. Am urmat studii universitare în IT (diplomă obținută în orașul meu natal), însă am continuat să caut mai mult și mai mult, urmând un masterat în design grafic, axându-mă pe design 3D. Pe parcurs, am găsit extrem de interesantă imprimarea 3D, modelarea 3D și vizualizarea 3D. Am acumulat de-a lungul timpului o experiență vastă în proiectarea 3D, de la concepte rezidențiale și până la cele comerciale (mari retaileri). Consider că viața și creația se manifestă în detalii.