Contact
Locations

New York
London
Berlin

Follow us

apartament colors

Târgu Mureș

Bucătăria

Vă prezentăm bucătăria a doi tineri muncitori, plini de viață: nuanțele de gri combinate cu luminozitatea dulapurilor albe și căldura lemnului, toate într-un cadru modern; luminile galbene suspendate și nuanțele tapetului colorat, dezvăluie natura lor jucăusă. Cumpără-mi mâncare! Fă-mi mâncare! Fii mâncare!

Cabina de duș

Se spune că secretul unei relații de lungă durată este ca fiecare să aibă baia lor separată – cabina de duș A LUI. O cabină de duș minimalistă, cu tonuri de gri și accente de lemn, un spațiu compact în care proprietarul băii poate petrece câteva momente de liniște înainte de începerea zilei, iar seara își poate curăța corpul și mintea după o zi lungă. Muncește din greu, satisfacție totală.

Baia

Secretul este ca ea să fie fericită. Baia principală-A EI. Am folosit tonuri calde precum personalitatea ei: gresie bej și gresie gri cu tonuri de maro, accente de lemn, cu accesorii de alb, negru, crom și roz pal. Este fericită după o baie relaxantă cu săruri, multă spumă și lumânări parfumate. Bucurați-vă de viața împreună!

Sufrageria

Această cameră este cea mai primitoare cameră a apartamentului, situată la intrare, cu o zonă a holului. Designul interior vă invită să vă relaxați și să uitați de grijile zilnice: citit, vizionare TV, discuții cu prietenii. Dacă doriți să admirați priveliștea, puteți face acest lucru de pe terasă. Să respirăm!

Randare 360

Vreți să priviți în jur? Da, vă rog.

Designer:

Bizoo Studio

Category
Tags