Contact
Locations

New York
London
Berlin

Follow us

cluj

design interior

Bucătăria

Ne-am îndrăgostit de acest proiect, casa unui cuplu tânăr minunat format din două persoane foarte ambițioase și cu mintea deschisă. Bucătăria a fost proiectată într-un stil modern, punând accentul pe culoarea care le place: vișiniu. Alb curat, luminos, nuanțe de gri și o mică surpriză: un copac cu mușchi verde.

Cabina de duș

Cine spune că un interior elegant nu poate avea un preț accessibil? Ce am folosit aici sunt plăci cu efect de marmură albă și efect de lemn … griul și albul fiind noile alb-negru. Bine-nțeles, dulapurile de baie sunt gri, dușul negru, robinetul negru și accesoriile negre.

Sufrageria

Vă prezentăm cea mai interesantă cameră a casei – livingul. Această zonă deschisă de locuit sau luat masa ne-a captivat imaginația. Există o mulțime de ferestre, iar provocarea a fost să ne asigurăm că acest client poate să aibă cât mai mulți prieteni în vizită, să aibă un șemineu uimitor, o zonă amplă de luat masă, în timp ce toate acestea sunt înfrumusețate cu foarte multă lumină.

Biroul de acasă

Acest cuplu tanăr ambițios are o viață foarte agitată. Aveau nevoie de un spațiu în care să poată lucra câte ceva de acasă, dar să se bucure și de un moment relaxant pentru a citi, a se uita la televizor și a avea un moment de liniște.

Dormitorul

Inspirația pentru acest dormitor a fost natura atunci când se pregătește pentru schimbare. Diferitele nuanțe de verdeață, gri ocru și cărbune, înconjurate toate de o nuanță de muștar cremos. Este ca atunci când lași totul la sfârșitul unei zile și pur și simplu te relaxezi.

Dressing

Oare ce aș putea să port astăzi? Pot purta orice, mă simt bine oricum.

Designer:

Bizoo Studio

Category
Tags