Contact
Locations

New York
London
Berlin

Follow us
Image Alt

Povestea noastră

Povestea noastră

Acolo unde carisma întâlnește viziunea și inițiativa întâlnește pasiunea pentru creație, am creat studioul nostru de design.

Partenerul meu și cu mine ne-am întâlnit pentru prima dată în drumul spre casă de la liceu, acum aproximativ 20 de ani. Ulterior ne-am împrietenit, însă fiecare am urmat calea propriei vieți, până acum doi ani, când drumurile noastre s-au întâlnit din nou.

Am decis să mergem împreună pe acest drum, știind că este unul lung dar minunat și fiind conștienți că avem libertatea de a fi creativi.

Ne trăim viața de zi cu zi înțelegând tot mai mult că doar ajutându-i pe ceilalți putem fi cu adevărat satisfăcuți. Oferim serviciile noastre clienților cu diverse bugete și stiluri de viață, atât la nivel local, cât și internațional.

1730
Urmăritori
1920
Ore lucrate
901
Imagini inspiraționale
1001
Culori

Proiectele noastre

Munca noastră

Procesul de proiectare:

Pasul 1 – Întâlnirea cu clientul

Ne place această parte, pentru că putem stabili o conexiune. Unii dintre clienți ne-au mărturisit că au ales compania noastră pentru a-și realiza designul interior doar pentru că le-a plăcut viziunea noastră. Apreciem cât de important este ca cineva să se simtă confortabil astfel încât să ne permită accesul în spațiul cel mai privat și mai intim, casa sa. În această etapă inițială, stabilim un plan de urmat, bugetul și specificul.

Pasul 2 – Măsurarea spațiului

Deși munca noastră se bazează pe planurile bidimensionale pe care le primim de la clienți, ne place să facem propriile măsurători pentru a ne asigura că putem construi planul nostru tridimensional pe baza datelor concrete. Uneori realitatea este puțin diferită de planul 2D. În acest pas, facem multe fotografii ale spațiului deoarece detaliile ne ajută atunci când construim proiectul 3D.

Pasul 3 – Planul organizațional/ electric

Acest pas este esențial, deoarece în această etapă trebuie să combinăm necesitățile clientului, caracteristicile practice ale spațiului și, nu în ultimul rând, designul. Unele construcții noi necesită realizarea planurilor electrice pentru instalarea cablurilor, alte zone care necesită renovare au nevoie de noi cablaje sau modificări specifice pentru iluminare sau prize electrice.

Pasul 4 – Creația

Aceasta este cea mai minunată și provocatoare parte a proiectului, în care combinăm fluxul de creativitate cu partea tehnică și practicile lumii reale. Pentru a defini viziunea clientului, designerul nostru creează moodboard-uri realizate prin combinații de culori, mobilier și accesorii, adaptând noile trenduri de design interior nevoilor clientului,
în colaborare strânsă cu furnizorii și experții tehnici.

Pasul 5 – PROIECTUL 3D

Aceasta este una dintre cele mai incitante părți ale proiectului, prezentând clientului randările (imaginile fotorealiste) ale spațiilor sale. Uneori aceste randări sfidează imaginația acestora, uneori chiar și pe a noastră, însă un lucru este cert: designerul nostru 3D este extrem de atent la detalii, texturi, iluminat și culori. De obicei rezultatele uimesc clientul, iar în această etapă alocăm timp pentru modificări, dacă sunt necesare.

Pasul 6 – Lista de cumpărături

Ne place să folosim în proiectele noastre mobilier, vopsele, podele, covoare, obiecte sanitare, gresie, accesorii, etc. Aceste produse pot fi achiziționate fie de la un magazin cu care colaborăm, fie online. Uneori achiziționăm produse chiar și din alte țări. Prin urmare, veți primi o listă completă a elementelor pe care le-am inclus în proiectul dvs 3D, care conține cantități, culori, dimensiuni și prețuri.

Pasul 7 – Consultanță

Comunicarea este crucială pe toată durata proiectului și o îmbunătățim în permanență. Ne place să adoptăm o abordare mai atentă atunci când vine vorba de a oferi asistență clienților și preferăm comunicarea verbală în defavoarea telefonului, sms-urilor sau emailurilor. Înțelegem nevoile diferite ale clienților; de exemplu unora le place să se implice îndeaproape în proiect. Altora le place să păstreze distanța însă le place să ne știe că suntem acolo, la celălalt capăt al telefonului, în caz că doresc să ne ceară părerea cu privire la ceva ce îi interesează.

Pasul 8 – Execuția

Per ansamblu, aceasta este cea mai atractivă parte, deoarece este pasul în care creația ia formă, este etapa în care colaborăm cu oameni talentați care își demonstrează expertiza, împărtășim cunoștințe, suntem tehnici, suntem dedicați, suntem expresivi, unde putem învăța, ne putem exprima, putem comunica, putem îmbunătăți, iar rezultatul este magic.

Mulțumim Silviu Bleoca și Aliz Bocskor pentru proiectele superbe. Ați reușit, cu mult profesionalism, să transpuneți dorințele noastre și totodată să vă puneți amprenta proprie prin niște idei noi, moderne si diferite. O echipă excelentă. Recomand cu încredere.

Andreea, Targu Mures. client

Recomand cu mare drag.

Lavinia, Targu Mures client