Contact
Locations

New York
London
Berlin

Follow us
Image Alt

Servicii oferite

Moodboarding (conceptul de design)

Aceasta este una dintre primele etape ale proiectării, în cadrul căreia discutăm ideile cu clientul, ne documentăm, facem cercetări și aflăm mai multe despre stilul clientului. Este important să-i înțelegem stilul de viață, lucrurile care îl fac fericit și ce îl inspiră. Totodată, culorile influențează viața unei persoane, prin urmare cu toții știm și simțim culorile noastre preferate.

Design de produs

Folosim modelarea 3D pentru a crea un prototip pentru orice obiect care poate fi utilizat în decorarea casei, design interior (design de mobilă), reclame, prezentări sau comerț cu amănuntul pentru cumpărături online.

Planul de amplasare/organizațional

Reprezintă organizarea spațiului în așa fel încât să fie practic și potrivit pentru client. Folosim diverse programe specializate: Sketch Up pentru a crea planuri de amplasare și organizaționale.

Planul electric

Iluminarea și poziționarea prizelor sunt esențiale într-un spațiu bine proiectat. La această etapă lucrăm cu electricieni profesioniști și ingineri pentru a asigura instalarea corectă a cablurilor și a aparaturii.

Randare 3D

Acesta este momentul în care proiectul prinde viață și este gata de vizualizare. Talentatul nostru designer 3D a terminat munca sa, folosind grafică de înaltă calitate, indicând materialele, iluminarea, unghiurile, detaliile finale, camera și randarea! Pentru randarea 3D utilizăm software specializat, precum V-Ray, care face ca imaginea randată să pară extrem de realistă. Imaginile fotorealiste ajută clientul să vadă că proiectul său devine o realitate practică.

Modelare 3D

Deși trăim într-o lume tridimensională, ceea ce vedem mai ales pe internet sunt modele bidimensionale (modele 2D). Acestea sunt, în general, fotografii ale unui obiect care are doar 2 dimensiuni, lungime și lățime. Modelele tridimensionale (modele 3D) sunt create într-un program special de modelare 3D – 3Ds Max. Designerul 3D creează un model care are 3 dimensiuni: lungime, lățime și adâncime. Modelul 3D final este prelucrat de designer, se adaugă culoare, textură și lumină, acestea combinându-se în așa fel încât să rezulte un model cât mai apropiat de realitate. Este extrem de util să beneficiați de un model 3D al unei piese de mobilier, de exemplu, pentru a-l putea vizualiza din mai multe unghiuri și pentru a lua cea mai bună decizie în legătură cu poziționarea ei.

Vizualizare 3D

Aceasta combină cunoștințele tehnice și artistice atunci când se prezintă modelele 3D, proiectele 3D de design interior și alte produse 3D. Oferim servicii de vizualizare 3D pentru proiectele noastre de design interior și, de asemenea, oferim acest serviciu și altor proiectanți, arhitecți și profesioniști pentru a-i ajuta în prezentarea ideilor lor, pentru a comunica mai bine și pentru a-și atinge obiectivele.

Consultanță în alegerea culorilor

Toți avem culori preferate iar unele dintre ele ne fac să ne simțim acasă. Combinarea culorilor cu cele complementare într-un proiect bine închegat este tocmai ceea ce facem noi. Culorile sunt distractive iar îmbinarea lor cu o altă culoare asortată ține de artă. Potrivirea culorilor nu înseamnă utilizarea aceleiași culori, pentru asortare. De ex., dacă avem un covor roșu, să folosim același roșu pentru perdele și accesorii. Din contră, culorile pot fi contrastante (cele diametral opuse în paleta de culori), sau armonizate (cele alăturate în paleta de culori), cele contrastante având un impact mai mare asupra observatorului, pe când cele armonizate sunt mai liniștitoare pentru ochi.

Animație 3D

Este locul în care spațiul prinde viață. Folosim modelarea 3D și vizualizarea 3D pentru a crea animație 3D. În designul interior avem un video walk-through care oferă o vedere de ansamblu a spațiului.

Accesorizarea

Este un serviciu oferit de noi care completează toate celelate servicii oferite. Știm cu toții că accesoriile și culorile sunt cele care fac interiorul interesant: auriul, argintiul, arămiu, finisajele translucide, oglinzile, ramele, obiectele de artă. Accesorizarea este precum sarea și piperul adăugate mâncării.

Design comercial

Am avut parte de oportunități de proiectare a spațiilor comerciale, iar în aceste spații este esențială înțelegerea brandului și a viziunii clientului pentru afacerea sa. Tendințele sunt utile, însă crearea unui design atemporal este benefic pentru client.

Panoramă 3D 360 grade

Reprezintă o vizualizare de 360 de grade a spațiului și a detaliilor proiectului. Oferă clienților un sentiment real că se află în mijlocul acelui spațiu și că pot arunca o privire la toate detaliile din jur.

AdobeStock_198512381

Consultanță

Oferim consultanță pornind de la accesorizare, planul de mobilare, coloristică, recompartimentare, proiectare mobilier, toate acestea într-un spațiu deja definit sau în faza de proiect, pană la detaliile finale ale unei case moderne. Designul interior este în continuă schimbare și, odată cu el, învățăm ceva nou în fiecare zi și avem ocazia să permitem ca o sursă inepuizabilă de creație și cunoaștere să înflorească.